Kopschopper uit Veenendaal in Opsporing Verzocht

Nico deed anoniem zijn verhaal bij Bureau Hengeveld.
Nico deed anoniem zijn verhaal bij Bureau Hengeveld. © RTV Utrecht
VEENENDAAL - Opsporing Verzocht gaat in de uitzending van morgenavond aandacht besteden aan de schokkende mishandelingszaak uit Veenendaal. De 22-jarige Nico werd zo hard tegen zijn hoofd geschopt dat hij zijn oogkassen verbrijzelde. Ook liep hij een gebroken neus, een schedelbasisfractuur en een hersenbeschadiging op.
Het gebeurde afgelopen augustus na een avondje stappen. Volgens Nico was er geen enkele aanleiding voor de klappen die hij kreeg. Nog altijd is onduidelijk wie verantwoordelijk is voor de mishandeling, ondanks dat er enkele getuigen waren. Er zijn camerabeelden, maar daarop is de dader maar moeilijk te herkennen.
Eerder deed slachtoffer Nico al zijn verhaal aan Bureau Hengeveld, het opsporingsprogramma van RTV Utrecht. Nu krijgt de zaak dus landelijke aandacht. De politie hoopt ook in contact te komen met twee meisjes die langsfietsten na de mishandeling.

SIGNALEMENT DADER

De kopschopper is vermoedelijk 20 tot 25 jaar oud. Hij is blank, heeft een normaal postuur en droeg tijdens de mishandeling een donkere jas en een lichte broek. Mensen met info over de zaak kunnen bellen met de opsporingstiplijn van de politie 0800-6070.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.