Video bewijst: toch wel slagroom van lichaam gelikt op kinderdagverblijf

© De Telegraaf
UTRECHT - Er is een video uitgelekt van de stripteaserel bij kinderdagverblijf Jolie in de Utrechtse wijk Lunetten. Daarop is te zien dat er wel degelijk slagroom is gelikt van het lichaam van een strippende man. Eerder werd dat door de directeur nog ontkend.
De video is in handen van De Telegraaf. Te zien is dat een vrouw, die jarig is, op een karretje gaat liggen. Ze krijgt van de man een folietje over zich heen en hij spuit daar slagroom op.
Dan trekt hij zijn shirt uit en later spuit een andere collega slagroom op zijn borst. Dat likt de jarige vrouw van zijn lichaam af. Tijdens de bijzondere verjaardagsact staat een aantal collega's klappend om de hoofdpersonen heen.
"Van seksuele opwinding was geen sprake", zei Jolie-directeur directeur Hanny Reuser eerder. "Er is geen slagroom gelikt." Dat blijkt nu dus niet waar. De Inspectie Kinderopvang noemde het incident eerder "grensoverschrijdend gedrag".
Tijdens de striptease zouden kinderen in het gebouw zijn geweest. Het is onduidelijk of zij iets hebben meegekregen van de festiviteiten.
Het kinderdagverblijf laat aan RTV Utrecht weten niet te willen reageren op het filmpje. "We betreuren voor alle betrokkenen dat het online is gekomen", zegt een woordvoerder die verder geen inhoudelijk commentaar wil geven.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.