Raadslid André van Schie wordt lijsttrekker van VVD in provincie

© VVD Utrecht
UTRECHT - VVD-raadslid André van Schie wordt lijsttrekker van de provinciale VVD tijdens de Provinciale Statenverkiezingen op 20 maart 2019. Hij is voorgedragen door het regiobestuur van de partij. "Ik ben enorm vereerd!"
"De provincie Utrecht kent veel uitdagingen voor de economie, wonen, mobiliteit, milieu en recreatie. Uitdagingen waarbij het goed zou zijn als onze bewoners zelf zo veel mogelijk te zeggen hebben over de manier waarop ze hun leven inrichten", schrijft Van Schie in een schriftelijke reactie.
"Ik heb enorm veel zin om samen met de fractie overal in onze provincie met kiezers in gesprek te gaan over hún vragen en oplossingen en daarmee hun belangen zo goed mogelijk te vertegenwoordigen."

RAADSLID

Van Schie is al sinds 2010 raadslid in de stad Utrecht. "Daar ga ik uiteraard vol enthousiasme mee door, want ik ben met veel energie aan de derde termijn begonnen. Maar als de campagne losbarst, dan draag ik het stokje over. Ik heb dan ook tijd om mijn opvolger goed in te werken", aldus Van Schie.
Officieel moet de VVD'er nog gekozen worden, dat gebeurt op 12 juli tijdens een ledenvergadering. Tevens heeft de VVD ook Bas Groenendijk als lijsttrekker voorgedragen voor de verkiezing voor het Hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.