RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

KersenProms Werkhoven maakt plaats voor KersenPop

COTHEN - Fruitteler Wim Oskam organiseert zaterdag 23 juni een groot kersenfeest in Werhoven. Na vijf jaar Kersenproms is het tijd voor iets anders. "Met een popavond willen we de jeugd meer bieden."

Hoofdact van Kersenpop is de Brabantse feestband Snollebollekes. Ook de bekende lokale DJ's Maurice en Aart zijn van de partij. "We zijn blij dat ze naar Werkhoven komen", zegt Oskam. Ze hebben tijdens carnaval verschillende feestzalen helemaal op zijn kop gezet en ik verwacht dat dat hier ook gaat gebeuren."

VOOR OUDER PUBLIEK
De afgelopen jaren werd in de schuur van Oskam KersenProms gehouden. Dit jaar kiest Oskam dus voor een andere richting. "Het orkest heeft het enorm druk en om een goeie proms neer te zetten is veel tijd nodig. Het kwam beide partijen dus goed uit dat we een jaartje overslaan."

"Ook is die muziek voor een wat ouder publiek. Dit jaar willen we de jeugd meer bieden. Misschien dat we in 2019 weer een KersenProms op poten zetten, eerst maar eens kijken hoe dit aanslaat. Ik verwacht er in ieder geval veel van."

KAARTEN
Tickets voor KersenPop 2018 kunnen hier besteld worden. Het feest begint om 21.00 uur en gaat tot diep in de nacht door. Wie er vroeg bij is, krijgt korting op een toegangskaart.

RTV Utrecht besteedt tijdens de kersentijd extra aandacht aan de kersenteelt in het Kromme Rijn-gebied. Een overzicht van onze berichtgeving is te vinden via rtvutrecht.nl/kersentijd. Ook hebben we een kaartje met alle kersenkramen in de regio gemaakt.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -