Spijkers met Koppen voor één keer vanuit Amsterdam

© Google Streetview
UTRECHT - Normaal gesproken is het Utrechtse café Florin aan de Nobelstraat het decor van Spijkers met Koppen, maar dit najaar wijkt het radioprogramma voor één keer uit naar theater Carré in Amsterdam vanwege het 30-jarig bestaan.
Het wordt een jubileum vol muziek, cabaret en columns op een speciaal Spijkerspodium, zo laten de makers weten. Te gast zijn in elk geval cabaretiers Niels van der Laan en Jeroen Woe, columnisten Hans Sibbel en Merijn Scholten en artiesten Rowwen Hèze en Stef Bos.
In de aanloop naar het jubileum, dat live te horen zal zijn op NPO Radio 2, maken presentatoren Dolf Jansen en Felix Meurders nog andere 'vrienden van het programma' bekend die langskomen.
Spijkers met Koppen is sinds 1988 iedere zaterdag tussen 12.00 uur en 14.00 uur te beluisteren. In het Utrechtse café schuiven politici, sporters en columnisten aan voor een goed gesprek, maar het kan ook gaan over kunst en cultuur, burenruzies of vreselijk uit de hand gelopen hobbys. Daarnaast zijn er optredens van artiesten en cabaretiers in een intieme setting.
De jubileumuitzending is op zondag 7 oktober.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.