RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Tweede Urban Trail raast door Utrechtse gebouwen

1/5
UTRECHT - Rennen dwars door Ozebi, de Stadsschouwburg, sterrenwacht Sonnenborch en verschillende restaurants en cafés. Hardlopers mochten zich vandaag flink uitleven tijdens de tweede Urban Trail in de Utrechtse binnenstad.

De deelnemers liepen een parcours van vijf of tien kilometer, dat ze door een kleine twintig monumentale, of op zijn minst markante Utrechtse gebouwen voerde. Belangstelling voor deze bijzondere zondagbesteding was er voldoende: het maximaal aantal inschrijvingen voor het evenement was al snel bereikt en uiteindelijk liepen 2700 mensen mee.

Tweede Urban Trail raast door Utrechtse gebouwenVorig jaar werd voor het eerst een Urban Trail in Utrecht gehouden, in navolging van steden als Groningen, Den Haag, Rotterdam en Eindhoven. Aan die eerste editie deden drieduizend lopers mee.

Het is bepaald niet het enige hardloopevenement in de provincie deze zondag. Met de Kika Run in Leidsche Rijn wordt geld ingezameld voor het goede doel en Amersfoort staat in het teken van de marathon.

 | Foto: RTV Utrecht / Dennis van Ommeren

 | Foto: RTV Utrecht / Neske Kraai

 | Foto: RTV Utrecht / Neske Kraai


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -