Nieuwe foto's van gezochte Ridouan Taghi en Said Razzouki

Said Razzouki en Ridouan Taghi.
Said Razzouki en Ridouan Taghi. © Politie (Bewerking door RTV Utrecht)
UTRECHT - De politie heeft nieuwe foto's verspreid van Ridouan Taghi en Said Razzouki. De mannen worden gezocht omdat de recherche denkt dat ze als kopstukken van de onderwereld betrokken zijn bij de moord op Hakim Changachi in Overvecht.
Behalve twee nieuwe portretten heeft de politie ook andere foto's gepubliceerd. Ze zijn vanavond laten zien in Opsporing Verzocht.
De liquidatie van Hakim Changachi begin vorig jaar is bekend geworden als een zogenoemde 'vergismoord'. De schutters waren op de Faustdreef kennelijk op zoek naar een ander doelwit en zagen Changachi voor hem aan. Taghi uit Vianen en zijn rechterhand Razzouki zouden de opdrachtgevers zijn geweest. Ook zouden ze een reeks andere liquidaties hebben bewerkstelligd.
Deze foto van Ridouan Taghi is waarschijnlijk ergens in Europa gemaakt. De politie hoopt dat mensen weten waar precies.
Deze foto van Ridouan Taghi is waarschijnlijk ergens in Europa gemaakt. De politie hoopt dat mensen weten waar precies. © Politie

PLATINUM LOUNGE

De politie heeft ook foto's van grafitti op een Utrechtse shishalounge op haar website politie.nl gezet. Op de geven van de Platinum Lounge, die inmiddels is gesloten, staat "Los Pepes War" geklad. De politie wil weten wie dat er op heeft gespoten. Ook vraagt de recherche of mensen op een reeks foto's de locatie herkennen.
Wie weet meer over de bekladding van deze shishalounge in Utrecht?
Wie weet meer over de bekladding van deze shishalounge in Utrecht? © Politie (Bewerking door RTV Utrecht)
Kroongetuige Nabil B. stond vandaag in een pro-formazitting in De Bunker in Osdorp voor de rechter, samen met Mohammed R. Zij worden verdacht van voorbereiding van de vergismoord in Overvecht. Nabil B. zou bereid zijn belastende verklaringen af te leggen over de gewelddadige Mocromaffia, waarin sinds enkel jaren een nieuwe generatie van relatief jonge criminelen actief zijn.
Wie weet waar deze foto's zijn gemaakt?
Wie weet waar deze foto's zijn gemaakt? © Politie (Bewerking door RTV Utrecht)
De politie hoopt ook te achterhalen waar deze foto van Ridouan Taghi precies is gemaakt.
De politie hoopt ook te achterhalen waar deze foto van Ridouan Taghi precies is gemaakt. © Politie

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.