RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

FC Utrecht opent nieuwe seizoen tegen PSV

1/2
UTRECHT - FC Utrecht begint het voetbalseizoen 2018/2019 met de zwaarst denkbare wedstrijd. De ploeg van Jean-Paul de Jong gaat op bezoek bij landskampioen PSV. De aftrap is op zaterdag 11 augustus om 20.45 uur.

LASTIG
'PSV uit' is voor FC Utrecht al jaren een bijna onmogelijke opgave. Het is meer dan 35 jaar geleden dat er voor de competitie gewonnen werd in Eindhoven. In februari 2016 lukte dat wel in de KNVB beker. Het werd toen 1-3.

Sportverslaggever Bert Kous: "De cijfers bij PSV zijn beroerd"


VROEG
Een week later, op zondag 19 augustus, speelt FC Utrecht de eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen PEC Zwolle, Die wedstrijd begint om 12.15 uur. De vroege zondagwedstrijd begint vanaf komend seizoen een kwartier eerder, vanwege de komst van de videoscheidsrechter.

AJAX EN FEYENOORD
Op 23 september speelt FC Utrecht uit tegen Feyenoord. De eerste ontmoeting met Ajax is op zondag 23 december in Stadion Galgenwaard. Beide duels beginnen om 12.15 uur. De laatste competitiewedstrijd is uit tegen Ajax, op zondag 12 mei.
Voor het volledige programma, klik hier.

BELOFTEN
Jong FC Utrecht begint op 17 augustus aan de competitie in de Eerste divisie, met een uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles. De eerste thuiswedstrijd is op maandag 27 augustus tegen NEC.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -