Getuigenoproep Utrecht CS in mysterieus onderzoek naar dood persoon

© RTV Utrecht
UTRECHT - De politie is bezig met een onderzoek naar een overleden persoon en zoekt daarom foto's en video's die op woensdag 20 april 2016 zijn gemaakt op Utrecht Centraal en Hoog Catharijne. In Opsporing Verzocht wordt daarom vanavond een oproep gedaan.
Wie de overleden persoon is, is niet bekendgemaakt. De politie wil sowieso nog geen details vrijgeven over het onderzoek.
"Voor dit onderzoek is het van belang dat er in kaart wordt gebracht wie er op die bewuste dag in deze omgeving zijn geweest", schrijft de politie in een persbericht. "Al het beeldmateriaal kan daarbij helpen: selfies en groepsfoto's, maar ook video's en foto's van de omgeving."
De politie wil graag in kaart brengen wie 20 april 2016 op het station en/of in het winkelcentrum waren. "Als blijkt dat het beeldmateriaal geen interessante informatie bevat, wordt het niet bewaard."

GEHEUGENSTEUNTJES

Aangezien de bewuste dag inmiddels ruim twee jaar geleden is, geeft de politie enkele geheugensteuntjes mee. Zo speelde FC Utrecht die dag in de Galgenwaard tegen De Graafschap. Die wedstrijd werd met 0-2 verloren. In de Jaarbeurs was het congres 'Overheid 360º', in TivoliVredenburg werd 'De Dag vande Jonge Bestuurder' georganiseerd en er was een concert van de Amerikaanse zangeres Anastacia.
Foto's en video's kunnen online geüpload worden via het tipformulier.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.