RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Waar is de ketting van Anne Faber?

UTRECHT - De familie van Anne Faber is op zoek naar het verdwenen kettinkjedat ze van haar vader Wimkreeg. Gisteren was een foto van het sieraad te zien in het tv-progamma Jinek, waar oom Hans Faber te gast was om te reageren op de rechtbankzittingen van deze week.

Michael P. hoordegisteren28 jaar celstraf en tbs met dwangverpleging eisen. De eerder veroordeelde zedendelinquent, die bij eeninstelling in DenDolderde vrijheid kreeg om naar buiten te gaan,heeft bekend dat hijde 25-jarige Utrechtseheeft verkracht en gedood.

De familie van Anne vermoedt datP.haar oorbellen enketting heeft gestolen en verkocht, al zegtde 28-jarigemanzelf niet te weten wat ermee is gebeurd.Hans Faber zei gisteren het volgende in de talkshow Jinek: "Hij heeft Anne begraven en daarvoor waarschijnlijk van haar sieraden ontdaan. Het was iemand die verslaafd was aan ritalin en altijd geld nodig had. Het waren waardevolle sieraden, dus het kan goed zijn dat hij ze heeft verkocht en dat ergens in Nederland iemand ze heeft."

De ketting van18 karaat goud heeft eengeslepen diamantals hanger.Anne kreeg het van haar vader.Alsze ooit in nood zou komen zou ze de ketting kunnen inruilen voor geld, zodat zealtijd naar huis kon komen.

Herkent u deze ketting? Neem dan contact op met de Opsporingstiplijn: 0800-6070


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht