Kort nieuws: Massale vechtpartij Baarn

REGIO - In Baarn heeft de politie ingegrepen bij een massale vechtpartij op de Zandvoortweg. Bij een man uit Hilversum waren de tanden uit zijn mond geslagen. Ook was er een auto beschadigd van een Baarnaar. De politie heeft verklaringen afgenomen, maar nog niemand aangehouden.
* De Utrechtse politie heeft vijf raddraaiers opgepakt, die zich misdroegen bij de bowling op de Mariaplaats. De mannen uit Utrecht en Groningen (19 en 22) mochten niet naar binnen en werden agressief. De eigenaar van de bowlingbaan kreeg een kopstoot en een trap in zijn maag. Het vijftal vluchtte weg en werd achterhaald in een steegje bij de Mariahoek.
* In De Meern zijn vijf jongens aangehouden voor het vernielen van ruiten bij een nieuwbouwwoning aan de Heldammersingel. Dankzij een tip van getuigen werd de groep (14 tot 18 jaar) uit De Meern in de buurt opgepakt.
De jongens moesten mee naar het bureau en de ouders zijn ingelicht.
* In Leusden is een 14-jarige fietster gewond geraakt bij een ongeluk op de Larikslaan. Het meisje werd geschept door een automobilist uit Woudenberg. Volgens getuigen fietste het meisje niet op het fietspad en reed de automobilist niet te hard
* De Utrechtse politie heeft met pepperspray drie lastige mannen aangehouden. De herrie begon toen een van de mannen werd betrapt bij wildplassen op de Lange Elisabethstraat. Zijn vrienden bedreigden toen de agent.
Met versterking werden de mannen uit Woerden, Zegveld en Driebruggen opgepakt.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.