RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Beschonken vrouw rijdt BMW in de prak tegen slagbomen Amersfoort

1/2
AMERSFOORT - De Koppelbrug in Amersfoort is een ravage nadat een auto vanochtend vroeg op de dichte slagbomen is geknald. Van de BMW die het ongeluk veroorzaakte is weinig meer over. De bestuurster is aangehouden omdat ze te veel alcohol op zou hebben.

Het ongeluk gebeurde rond 6.30 uur op de brug tussen de Industrieweg en de Ringweg Koppel. Twee slagbomen zijn compleet uit de grond getrokken. Toen de politie aankwam zat naast de vrouw ook een man in de auto. Hij is nagekeken door ambulancemedewerkers en meegenomen naar het ziekenhuis.

Een verslaggever zegt dat getuigen spreken over een derde inzittende die na de crash zou zijn weggelopen, maar dat verhaal is nog onbevestigd.

 Vier uur na de crash staat de gehavende auto nog altijd op straat. Agenten doen lang onderzoek. Vier uur na de crash staat de gehavende auto nog altijd op straat. Agenten doen lang onderzoek. | Foto: Caspar Huurdeman

VERKEER
Uren na de botsing is het verkeer nog altijd gestremd. Agenten zijn lang bezig met onderzoek waardoor slechts een deel van de weg open kan. Het besturingssysteem van de ophaalbrug over de Eem is kapot. De toeristische Eemlijn vaart daardoor niet.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -