Boze fans nadat X Ambassadors concert Tivoli afzegt

Zanger Sam Harris van X Ambassadors
Zanger Sam Harris van X Ambassadors © ANP
UTRECHT - Boze en teleurgestelde fans van de Amerikaanse rockband X Ambassadors. De driekoppige band zou morgenavond optreden in TivoliVredenburg, maar heeft dit afgezegd omdat hun album nog niet af is. "We moeten al onze tijd en energie hierin steken."
X Ambassadors, bekend van hits als Renegades en Don't Stay, verklaart hun volledige Europese tour te cancelen. "Het was een ontzettend moeilijke beslissing om te maken, maar de realiteit is dat we al onze tijd en energie nodig hebben voor ons komende album. Dit wordt het beste dat wij als band ooit gemaakt hebben, dus we hebben deze tijd nodig om ons te focussen."
Bandleden Casey Harris, Adam Levin en Sam Harris sluiten hun brief af met de belofte "snel terug te komen" en de fans dan niet meer teleur te stellen.

VAKANTIE

Op Facebook zeggen sommige fans al dat ze niet bereid zijn daar nog op te wachten. "Lekker dan. Boek ik mijn vakantie naar de datum van dit concert, wordt het afgezegd. Ik zal in ieder geval geen nieuwe tickets meer kopen, maak je daar maar geen zorgen om", schrijft Antonio.
Kim baalt van het Ticketmaster-systeem. "Je draait alsnog op voor de service- en administratiekosten", schrijft ze.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.