Verkeersruzie Houten loopt uit op steekpartij, verdachte aangehouden in Amersfoort

© RTV Utrecht
HOUTEN - In Houten is vanmorgen rond 7.00 uur een gewonde gevallen bij een steekpartij. Volgens de politie was dat het gevolg van een verkeersruzie aan De Molen die uit de hand liep. Agenten hebben daarna in Amersfoort een verdachte aangehouden.
Een woordvoerder van de politie zegt dat een automobilist uit zijn wagen stapte en een andere automobilist aan zijn arm heeft verwond. Daarna reed hij weg. De politie heeft de verdachte een half uur later alsnog kunnen oppakken.
"De verdachte is er in eerste instantie vandoor gegaan", zegt een woordvoerder Willemijn Pomper tegen RTV Utrecht, "maar gelukkig was het kenteken bij ons bekend. We konden hem op de Plotterweg in Amersfoort aanhouden."
Het slachtoffer is ter plaatse behandeld door ambulancepersoneel en hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De politie wil graag getuigen spreken die meer kunnen vertellen over de ruzie en de steekpartij. "Het was natuurlijk vroeg, maar het is wel een bijzonder incident", zegt Pomper. "Wellicht zijn er mensen geweest die ook op de weg waren, die het gezien hebben."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.