Kort nieuws : Inbrekers Zeist gepakt

DRIEBERGEN - Drie mannen hebben vannacht geprobeerd in te breken bij een bedrijf aan de Jagersingel in Zeist. Getuigen belden de politie, die één van de verdachten in de buurt kon arresteren. Zijn vrienden worden nog gezocht. Bij de inbraak bleek geld gestolen.
* De politie zoekt getuigen van de beroving dit weekend van een hoogbejaarde vrouw uit Driebergen. De belagers droegen een bivakmuts en gristen in het Park Seminarie plotseling de tas uit de handen van de vrouw.
Ze viel daarbij op de grond.De manner gingen er met de buit vandoor en lieten de vrouw op de grond achter.
* Politie en brandweer in de stad Utrecht zijn vannacht uitgerukt voor een gaslucht in de Bartoklaan. Verschillende bewoners hadden geklaagd over stank. De lucht bleek afkomstig uit het riool en heeft geen gevaar opgeleverd voor de gezondheid. De riolering is doorgespoed en omwonenden is geadviseerd de waterleiding eerst flink door te spoelen.
* De politie in de stad Utrecht heeft een 38-jarige man aangehouden voor bedreiging.Hij zou drie jongens op de Monnetlaan hebben achtervolgd met een mes. Naar eigen zeggen omdat ze hem getreiterd hadden. Tijdens het fouilleren werden twee messen en een beitel aangetroffen.
* In Woerden is een beginnende bestuurder z'n rijbewijs kwijtgeraakt.. De 27-jarige man bleek bij een alcoholcontrole aan de Prins Hendrikkade veel te veel te hebben gedronken. De bestuurder had ruim vijf keer zo veel op als voor hem is toegestaan.
* In het centrum van Odijk is gisteravond een 18-jarige man uit Veenendaal aangehouden. Hij trok de aandacht op de Singel door te schreeuwen, overal aan te bellen en door tuinen te lopen. Met het nodige geweld kon de man in de boeien worden geslagen; hij bleek in de war.
* The Zoo is de winnaar van de Grote Prijs van Leusden. Het is een opvallend jonge band met veel energie en technische kwaliteit, volgens de jury. De winnaar krijgt een cheque en zal in september spelen op het Puddingpop Festival.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.