RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

De Parade ook op Utrecht Centraal

UTRECHT - De Parade staat ook deze zomer weer op station Utrecht Centraal. Net als vorig jaar zijn er voorstellingen te zien op de eerste verdieping.

Daarnaast heeft de NS haar samenwerking met het rondreizende theaterfestival uitgebreid. Naast een speciaal treinticket met toegang treffen reizigers en bezoekers op de stations van de Parade-steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht de interactieve installatie De korte Ontmoeting

ROTERENDE SELFIES
Deze installatie bestaat uit tien levensgrote schetsmatige figuren, vormgegeven in Parade-stijl. Het hoofd van elke figuur vertoont wisselende selfies. Dit is geïnspireerd op het oude roterende vertrektijdenbord. Naast selfies van bekende Parade-artiesten, kunnen stationsbezoekers zelf selfies insturen en meedraaien.

De NS wil de reizigers hiermee verrassen en een duidelijke verbinding met de stad maken. De Parade op haar beurt wil de reizigers vanaf het moment dat ze aankomen op het station onderdompelen in het Parade-gevoel.

De Parade trekt dit jaar voor de 28e keer langs de grote steden. Op dit moment staat het festival in Rotterdam. Van 27 juli tot en met 12 augustus staan de tenten in het Moreelsepark in Utrecht.

Dit jaar staan onder anderen Sander van de Pavert (LuckyTV), Alex Klaasen en Henry van Loon, Porgy Franssen en Toneelgroep Oostpool op de planken.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -