RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Concert Costello bij Paleis Soestdijk voorlopig de laatste: tour afgezegd vanwege kanker

1/2
BAARN - Het optreden van de Britse zanger Elvis Costello, gisteravond in de tuin van Paleis Soestdijk, is voorlopig zijn laatste. Costello staakt de rest van zijn Europese tour omdat hij ziek is.

De zanger maakte vandaag bekend dat er onlangs bij hem een minuscule tumor is verwijderd. Het ging volgens Costello om een zeer agressieve en kwaadaardige tumor. Het herstel van de ingreep gaat minder voorspoedig dan gehoopt, en daarom is hij niet in staat de rest van zijn zes geplande optredens in Europa uit te voeren.

 | Foto: RTV Utrecht / Joost Danvers

Costello zegt verheugd te zijn geweest dat de tournee aanvankelijk door kon gaan, maar hij heeft zich verkeken op de inspanning van de optredens. Zijn arts heeft hem geadviseerd rust te nemen. "De geest wil wel, maar ik moet accepteren dat mijn herstel langerázal duren dan ik had gehoopt."

De 63-jarige Costello, wiens echte naam Declan Patrick MacManus is, is bekend van klassiekers als 'She', 'Good Year For The Roses' en 'Oliver's Army'. In oktober hoopt de zanger een nieuw album uit te brengen.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -