Man zwaar mishandeld in horecagelegenheid Utrecht

© RTV Utrecht
UTRECHT - Een man uit Maarsbergen is vannacht in een horecagelegenheid aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht mishandeld. Hij raakte daarbij ernstig gewond.
De 25-jarige man werd rond 02.30 uur aangevallen door een man met wie hij kort daarvoor een korte woordenwisseling had gehad. Hij kreeg een aantal rake klappen. Vrienden van het slachtoffer bleven ongedeerd.
De man is ernstig gewond geraakt aan zijn hoofd.
Woordvoerster politie Midden-Nederland
"Hij is met verwondingen aan zijn hoofd met een traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht", meldt een woordvoerster van de politie aan RTV Utrecht.
Na de mishandeling vluchtte de dader de Mimosastraat in. Hij is voortvluchtig. De politie is op zoek naar getuigen van de mishandeling, maar ook van de woordenwisseling die kort daarvoor had plaatsgevonden.

SIGNALEMENT

De dader is een man van tussen de 1.70 en 1.85 meter lang met een slank postuur. Zijn haar was aan de zijkant opgeschoren en bovenop een pluk donker haar. Hij is zongebruind of heeft een lichtgetinte huidskleur.
Tijdens de mishandeling droeg hij een wit trainingsjack en een spijkerbroek met gaten. Wie iets gezien heeft, wordt dringend verzocht contact op te nemen met de politie.

VREDENBURGKADE

In een horecagelegenheid aan de Vredenburgkade in Utrecht (bij TivoliVredenburg) vond vannacht ook een mishandeling plaats. Daar werden twee personen opgepakt vanwege de mishandeling van horecapersoneel en een portier.
De verdachten zijn overgedragen aan de recherche.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.