Tweede aanhouding beschieting Panoramapand

© ANP
WOERDEN - De politie heeft maandag een tweede verdachte opgepakt vanwege de beschieting van de redactie van Panorama. Dat bevestigt de politie na berichtgeving door het blad zelf.
Het gaat om een 25-jarige man uit Rotterdam. "Het is niet bekend of hij lid is van een Outlaw Motorcycle Gang", meldt de politie. De verdachte zit in volledige beperkingen.
De politie hield de ochtend na de beschieting al een eerste verdachte aan. Het gaat om de 41-jarige Richard Z. Hij is de baas van de Woerdense motorclub Caloh Wagoh MC Main Triad. Deze motorclub wil uitbreiden en doet dat door leden te werven onder de lokale bevolking.

WOERDENSE TAK

Burgemeester Victor Molkenboer zei eerder dat hij graag ziet dat het justitiële onderzoek naar motorclubs zich ook focust op de Woerdense tak.
"Wat voor Woerden van belang is, is dat het onderzoek zich niet alleen concentreert op het probleem in Amsterdam. We hebben hier ook een probleem. Ik hoop dat we de totale keten uitzoeken, tot in Woerden. En dat de mensen dan ook berecht kunnen worden en bij justitie belanden."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.