RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

EK-stadion op Neude: biertjes en afgetrainde beachvolleyballers

1/2
UTRECHT - Sportliefhebbers hoeven niet te vrezen voor een zwart gat na het WK Voetbal.Vanaf maandag kan je op de Neude naar hetEK Beachvolleybal. Utrecht is een van de vier speelsteden. De voorbereidingenzijn in volle gang.

Rick Verbree is verantwoordelijk voor het stadion en de organisatie. "Ik ben een Amsterdammer en ik mag hier drie weken wonen. Daar heb ik veel zin in." Er wordt nog hard gewerkt op de Neude. Nu ziet het er nog niet zo sfeervol uit, maar daar komt volgens Verbree snel verandering in. "Het stadion wordtstraks aangekleed. We gaandoeken ophangen en alles wordt netjes in de huisstijl gegoten van het EK Beachvolleybal. Het wordt echt heelmooi."


REURING
Eddy Schouten is n van de vele horecaondernemers aan het plein. Hij moet zijn terras tijdelijk sluiten doorde komst van het stadion en dat kost hem geld.Toch isde eigenaar vancaf 't Neutjeenthousiast. "Dit is een mooi evenement voor de stad en het stadhuiskwartier. Het brengt veel reuring."

Volgens projectmanagerVerbree is ersteeds overleg geweest met de horeca-ondernemers. "Twee jaar geleden zijn we al om de tafel gaan zitten. We hebben ze onderdeel gemaakt van het evenement."De eigenaar van 't Neutje is dan ook enthousiast. "Wij gaan de horeca exploiteren van het stadion en buiten een bar neerzetten waar mensen drinken kunnen kopen."

AFGETRAINDE LIJVEN
Vanaf de tribuneskan er dus met een drankje genoten wordenvan spectaculair beachvolleybal en afgetrainde lijven. "Zeker, ik denk dat het een plezier wordt om naar te kijken", lacht de eigenaar van 't Neutje.
[Video:1682332]


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -