RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Recherche zoekt getuigen die Laura en/of verdachte op bewuste dag hebben gezien

UTRECHT - De man dieis opgepakt voor mogelijke betrokkenheid bij de dood van de 24-jarige Laura Korsman uit Utrecht, blijft langer vastzitten. De 31-jarige ex-vriend van de vrouw zit in volledige beperking, wat inhoudt dat hij alleen met zijn advocaat contact mag hebben.

De man is vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Die besloot dat er genoeg reden is om de man nog vast te houden.

GETUIGEN GEZOCHT
Meerdere getuigen hebben zich inmiddels bij de politie gemeld, maar er wordt nog altijd gezocht naar mensen met meer informatie. Het gaat dan specifiek om mensen die de 31-jarige verdachte hebben gezien op de dag dat Laura om het leven werd gebracht.

"Het rechercheteam leest in de media dat er mogelijk ook mensen zijn die die bewuste dag de verdachte in de omgeving van de Bosboomstraat hebben gezien. Deze specifieke getuige/getuigen hebben zich echter nog niet gemeld bij de politie. De recherche roept deze getuigen op hun informatie ook met het onderzoeksteam te delen", meldt de politie.

DOODSBANG
Laura Korsman werdwoensdag dood gevonden in haar woning aan de Bosboomstraat in Utrecht. Enkele uren later werd de 31-jarige Sam G. uit Nieuwegein opgepakt. Hij was de ex-vriend van Laura en zat eerder deze maand vast voor het stalken van de Utrechtse studente.

Hij zat drie dagen vast en kreeg daarna een contact- en locatieverbod. Laura kreeg van de politie een alarmknop mee, waarmee ze direct de politie kon inschakelen als ze werd lastiggevallen.

Kennissen en buren van Laura vertelden eerder aan RTV Utrecht dat de vrouw doodsbang was voor haar ex. Hij zou meerdere keren in de buurt van haar woning gezien zijn. De studente durfde uit angst voor haar ex niet meer alleen de straat op 's avonds, zeggen bronnen tegen RTV Utrecht.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -