Gewonde bij steekpartij tennisvereniging Baambrugge

© Peters Hotnews
BAAMBRUGGE - Baambrugge is opgeschrikt door een steekpartij bij de tennisvereniging. Daarbij is een gewonde gevallen, die met de ambulance naar het ziekenhuis is gebracht. Er is een verdachte aangehouden.
Het slachtoffer is een 34-jarige man uit Wieringerwerf in Noord-Holland. Hij werd rond 4.30 uur op de Wethouder van Oostveenstraat in de buurt van de tennisvereniging gewond op straat gevonden. De dader was al gevlucht. Meerdere politieauto's en ambulances kwamen op het incident af. Het slachtoffer moest met spoed naar het ziekenhuis, maar hoe ernstig de verwondingen zijn, kan de politie niet zeggen.
Kort na het steekincident werd een politiehelikopter ingezet om de dader te zoeken. De verdachte, een 19-jarige inwoner van Ronde Venen, werd uiteindelijk een klein uur later in een huis tegenover de tennisclub aangehouden.
Wat zijn rol bij de steekpartij is geweest, is nog niet bekend. De politie sluit niet uit dat er nog meer mensen worden aangehouden.
De woning van de verdachte is doorzocht en de politie heeft een broek in beslag genomen om sporen veilig te stellen. De tennisbanen zijn zaterdagochtend nog gesloten vanwege politieonderzoek. Over de aanleiding van de steekpartij tast de politie nog in het duister.
© Peters Hotnews

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.