RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Tientallen kilo's "vermoedelijke cocaïne" gevonden bij marinierskazerne in Doorn

1/2
DOORN - Er is maandagmiddag een grote hoeveelheid drugs aangetroffen bij een container op het terrein vanáde marinierskazerne in Doorn. "Het gaat om tientallen kilo's, vermoedelijk coca´ne", vertelt een woordvoerder van de Koninklijke Marechaussee.

De drugsázijn inábeslag genomen en afgevoerd. De Koninklijke Marechaussee is een onderzoek gestart naar de herkomst van de drugs die gevonden werden op de Van Braam Houckgeestkazerne. Het onderzoek wordt geleid door het OM.

Tot nu toe zijn er nog geen verdachten aangehouden. "Dat is natuurlijk iets waar het onderzoek zich op gaat richten. Wie er toegang heeft tot het terrein en hoe het spul in de container is gekomen, zijn allemaal zaken die we moeten gaan uitzoeken", aldus de woordvoerder van de Koninklijke Marechaussee.

De drugs zaten in sporttassen enáwerden ontdekt door marinepersoneel. Op videosite Dumpert staat een filmpje van de vondst.

De drugs werd door marinepersoneel aangetroffen in een sporttas.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -