RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Tien tips over voortvluchtige crimineel Gerel Palm, de 'gouden' is 15.000 euro waard


NIEUWEGEIN - Bij de politie zijn tien tips binnengekomen overGerel Palm. Gisteravond besteedde Opsporing Verzocht aandacht aan de voorvluchtige en vuurwapengevaarlijke crimineel. Jusitie heeft 15.000 euro uitgeloofd voor de gouden tip. Palm kwam in het verleden veel in Nieuwegein. Vorige maand is daar ook zijn rijbewijs gevonden.

De 35-jarige Palm wordt verdacht van een schietpartij in Noordeloos in december 2016. Daarbij kwamenbijnatwee mannen om het leven met wiehij vermoedelijk een drugsconflict had. In Groenekan,in de buurt van hockeyclub Voordaan,werd later een brandende Audi teruggevonden die aan de mislukte liquidatie wordt gelinkt.

ONTSNAPT
Recherche-onderzoek leidde naar Palm. Maart 2017hield de politie de man in Suriname aan, maartwee weken later wist hij te ontsnappen. Sindsdien is hij voortvluchtig. Palm staat op de Nationale Opsporingslijst.

 Gerel Palm Gerel Palm | Foto: Politie

De manzou volgens de politiein Zuid-Amerika kunnen verblijven, maar hij zou na zijn ontsnapping ook mogelijk voor korte tijd in Nederland en Duitsland zijn geweest.

Vorige maandis op straat, nabij het Nijpelsplantsoen in Nieuwegein, een rijbewijs van Palm aangetroffen. Het vermoedenbestaat dathij nog steeds contact heeft met mensen in Nederland.

TATOEAGE
Om de kans op herkenning te vergroten heeft het onderzoeksteam nieuwe foto's vrijgegeven van Palm.De recherche vraagt vooral te letten op de opvallende tatoeage op zijn rechterarm.

 Gerel Palm. Gerel Palm. | Foto: Politie

Palm heeft ten tijde van de liquidatiepoging in Noordeloos gebruik gemaakt van een versleuteldePGP-telefoon die kort na het schietincident lijkt te zijn uitgeschakeld. Het vermoeden is dat hij nog steeds gebruik maakt van een PGP-telefoon.

SIGNALEMENT
Gerel Lusiano Palm is 1.80 meter lang engeboren op 28-02-1983. Hij heeft een vrij smalle mond, wenkbrauwen met een knikje, een licht litteken op de rechterwang en kleine oren zo lijkt het. Benader hem niet zelf, stelt de politie.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -