RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Laatste dag van EK Beachvolleybal in hartje Utrecht

UTRECHT - Liefhebbers van beachvolleybal kunnen vandaag nog één keer hun hart ophalen in het centrum van Utrecht. Daar zijn zaterdag de laatste wedstrijden van het Europees Kampioenschap op De Neude. Na vandaag wordt er alleen nog in Den Haag gespeeld.

Voor het sportevenement werd in Utrecht groot uitgepakt: op De Neude werd een tribune neergezet waar 2000 mensen tegelijkertijd konden kijken naar 34 wedstrijden, waaronder een kwartfinale van de mannen en de vrouwen. De wedstrijden in de avond waren allemaal uitverkocht. Overdag waren er vaak lege plekken op de tribune te bespeuren, maar niet genoeg om de organisatie en de gemeente vrees aan te jagen.

Terwijl morgen in Den Haag de mannelijke beachvolleyballers nog strijden om de titel, wordt in Utrecht alweer begonnen aan de afbraak van de tribune op De Neude. De organisatie mikt erop om het plein woensdagochtend weer helemaal leeg te kunnen opleveren.

Om 17.15 uur is de laatste wedstrijd in Utrecht: een kwartfinale van de mannen. Morgen wordt het EK afgesloten in Den Haag met de finale tussen de mannen om 19.45 uur.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -