RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Organisatie Kadeconcert denkt na over meerdaags evenement

UTRECHT - Duizenden†mensen genoten gisteravond van het Kadeconcert in Utrecht.†De organisatie van†het gratis concert bij de Weerdsluis overweegt†na een geslaagde eerste editie serieus om er een meerdaags evenement van te maken.

Op het water was een podium gebouwd, waar onder meer het Utrechtse symfonieorkest en musicalster Antje Monteiro optraden. "Alles viel op z'n plek", zegt organisator Bart van Meijl. "Het†licht, het†geluid, het weer. Het was een schot in de roos."

GEEN INCIDENTEN
Er kwamen†veel mensen†op het concert af, maar incidenten bleven uit. "We schatten dat er tussen de 5.000 en 6.000 mensen waren", zegt Van Meijl. "Maar ik heb de beveiliging niet ťťn keer gesproken."

DRIE DAGEN
Op naar volgend jaar, wat Van Meijl betreft. "We†overwegen om het concert drie dagen te laten duren. Het podium ligt er toch en een paar dagen extra maakt het niet gek veel duurder. Het is een gratis concert, dus we zijn wel afhankelijk van subsidie. Maar ik vermoed dat de gemeente ook wel enthousiast is."

In de serie UIT! Met Toni ging Toni Peroni bij het Kadeconcert langs. Die uitzending is morgen vanaf 14.35 uur te zien op RTV Utrecht.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -