Mepper op parkeerplaats Rhenen was gespierde man met tatoeage in gezicht

© RTV Utrecht
RHENEN - In Rhenen is een getatoeëerde man gistermiddag door het lint gegaan bij een verkeersruzie op een parkeerplaats aan De Brakken. Uiteindelijk werd daarbij een 28-jarige man uit Ede ernstig mishandeld.
De Gelderlander weet meer over het incident. De krant meldt dat het slachtoffer doof is en in de auto achter de dader zou hebben gezeten. Die vond dat hij niet genoeg ruimte kreeg om achteruit te rijden. De dader stapte vervolgens uit met een metalen pijp in zijn hand en sloeg daarmee de dove man. De dader ging er daarna vandoor.
De politie zoekt de heetgebakerde man. Het gaat om een onalledaagse verschijning. De man heeft tatoeages op zijn armen en in zijn gezicht: daar staan drie puntjes. De gespierde man is ongeveer 1.75 meter lang en 50 jaar oud. Hij droeg een blauw shirt. De man reed rond in een kleine blauwe auto samen met een vrouw.
De mishandeling vond rond 14.30 uur plaats in het hartje van Rhenen op de parkeerplaats van onder andere de Jumbo. Daarom hoopt de politie dat er veel getuigen zijn en dat die zich zullen melden.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.