RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Honden beginnen zoektocht naar vermiste Koen

1/2
SOEST - In ItaliŽ wordt vandaag met honden†gezocht naar†de vermiste Koen van Keulen. De Nederlandse†organisaties Dutch Rescue Dogs†en de†Stichting Reddingshonden RHWW zoeken mee.

Koen van Keulen is spoorloos sinds een stapavond donderdag†tijdens een vakantie aan het Gardameer. De omgeving is afgelopen weekend uitgekamd door†150 tot 200 vrijwilligers, maar zonder succes.

RTV Utrecht-verslaggever Marc van Rossum du Chattel is op de camping waar Koen met zijn ouders en vrienden verbleef. ''Als het donker is kun je hier hopeloos verdwalen, zeker zonder TomTom en telefoon. Het is wel volgebouwd, maar er zijn ook veel weggetjes door weilanden, heuvelop heuvelaf.''

Volgens Van Rossum du Chattel is aan inzet geen gebrek om Koen te vinden. ''Er wordt enorm hard gezocht, zowel door Italianen als Nederlanders, maar er is geen enkel spoor. In februari was er een vergelijkbare vermissing van een jongen van 16 bij het Gardameer, die werd na drie weken op bodem van meer gevonden. Je kan in deze regio makkelijk weken zoek zijn zonder dat iemand wat van je vindt.''

Het enige spoor is een getuige die†meende dat ze Koen met een meisje had zien lopen toen ze vrijdagochtend vroeg van het werk terugkwam. Het meisje om wie het vermoedelijk ging, is inmiddels getraceerd, maar het bleek om een persoonsverwisseling te gaan.

Verslaggever Marc van Rossum in ItaliŽ over vermissing Koen van Keulen


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -