"Koen mogelijk eerder uit de bus gestapt"

De weg vanuit het dorp Pacengo naar de camping van Koen.
De weg vanuit het dorp Pacengo naar de camping van Koen. © ANP
SOEST - De vermiste Koen van Keulen uit Soest is mogelijk niet later dan zijn vrienden uit de bus gestapt, maar eerder. Een woordvoerder van de familie zegt dat tegen RTV Utrecht.
De 17-jarige Koen is sinds donderdagnacht spoorloos. Tijdens een vakantie aan het Gardameer in Italië keerde hij na een stapavond met vrienden niet terug op de camping. Tot nu toe werd aangenomen dat hij op de terugweg in de bus was blijven zitten, terwijl zijn vrienden uitstapten. Aan die theorie wordt nu getwijfeld.

BONKEN EN SCHREEUWEN

Volgens de woordvoerder van de familie zou Koen op de deur van de bus hebben gebonkt en "laat me eruit" hebben geschreeuwd. Op de plek waar hij zou zijn uitgestapt is een losse autospiegel gevonden. Het is onduidelijk of dat iets met Koen te maken heeft.

ZOEKTOCHT MET HONDEN

De zoektocht naar Koen gaat onverminderd door. Vandaag wordt met honden naar de jongen gezocht. De Nederlandse organisaties Dutch Rescue Dogs en de Stichting Reddingshonden RHWW zoeken mee.

GEEN AANKNOPINGSPUNTEN

Vooralsnog is er geen enkel aanknopingspunt. Op beelden van camera's langs de weg is Koen niet te zien en hij heeft sinds zijn vermissing zijn bankpassen niet meer gebruikt. Een getuige zou Koen vrijdagochtend hebben gezien met een meisje, maar die tip leverde uiteindelijk niets op. De vader van Koen liet eerder al weten dat de familie het ergste vreest.
De zoektocht naar Koen gaat onverminderd door
De zoektocht naar Koen gaat onverminderd door © RTV Utrecht / Marc van Rossum du Chattel

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.