RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

"Koen mogelijk eerder uit de bus gestapt"

1/2
SOEST - De vermiste Koen van Keulen uit Soest is mogelijk niet later dan zijn vrienden uit de bus gestapt, maareerder. Een woordvoerder van de familie zegt dat tegen RTV Utrecht.

De 17-jarige Koen is sinds donderdagnacht spoorloos.Tijdens een vakantie aan het Gardameer in Itali keerde hij na een stapavond met vrienden niet terug op de camping. Tot nu toe werd aangenomen dat hij op de terugweg in de bus was blijven zitten, terwijl zijn vrienden uitstapten. Aan die theorie wordt nu getwijfeld.

BONKEN EN SCHREEUWEN
Volgens de woordvoerder van de familie zou Koen op de deur van de bus hebben gebonkt en "laat me eruit" hebben geschreeuwd. Op de plek waar hij zou zijn uitgestapt is een losse autospiegel gevonden. Het is onduidelijk of dat iets met Koen te maken heeft.

ZOEKTOCHT MET HONDEN
De zoektocht naar Koen gaat onverminderd door. Vandaag wordt met honden naar de jongen gezocht. De Nederlandse organisaties Dutch Rescue Dogs en de Stichting Reddingshonden RHWW zoeken mee.

GEEN AANKNOPINGSPUNTEN
Vooralsnog is er geen enkel aanknopingspunt. Op beelden van camera's langs de weg is Koen niet te zien enhij heeft sinds zijn vermissing zijn bankpassen niet meer gebruikt. Een getuige zou Koen vrijdagochtend hebben gezien met een meisje, maar die tip leverde uiteindelijk niets op. De vader van Koen liet eerder al weten dat de familie het ergste vreest.

 De zoektocht naar Koen gaat onverminderd door De zoektocht naar Koen gaat onverminderd door | Foto: RTV Utrecht / Marc van Rossum du Chattel


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -