Lichaam gevonden bij zoektocht naar vermiste Koen van Keulen

© RTV Utrecht / Marc van Rossum du Chattel
SOEST - Bij de zoektocht naar Koen van Keulen in Italië is een stoffelijk overschot gevonden. Het lichaam werd aangetroffen in een greppel langs een doorgaande weg. Het is nog niet bekend of het om de vermiste jongen uit Soest gaat.
De 17-jarige Koen wordt sinds donderdagnacht vermist. Tijdens een vakantie bij het Gardameer keerde hij na een stapavond met vrienden niet terug op de camping, waar ook zijn familie verblijft.

DRUKKE HOOFDWEG

Er werd een grote zoekactie op touw gezet en vandaag werd ook de hulp van Nederlands speurhonden ingeroepen. Het lichaam werd vanochtend gevonden in een greppel langs een drukke hoofdweg langs het Gardameer met weinig ruimte voor voetgangers.
Het lichaam is gevonden op anderhalve kilometer ten zuiden van de camping waar Koen verbleef. "Het lichaam zou al een tijdje in de greppel liggen", zegt Van Rossum du Chattel. "De familie van Koen is naar de vindplaats gegaan, heeft daar met de politie gesproken en is weer vertrokken."
Koen stapte donderdagnacht niet tegelijk met zijn vrienden uit de bus op de terugweg van het uitgaan. Hij zou later, dan wel eerder de bus hebben verlaten. "Als Koen later is uitgestapt, klopt dat met de plek waar nu een lichaam is gevonden", aldus verslaggever Marc van Rossum du Chattel, die voor RTV Utrecht in Italië is.
Marc van Rossum du Chattel over de vondst van een lichaam
Lichaam gevonden bij zoektocht naar vermiste Koen van Keulen

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.