Bezorger houdt poststukken achter in Baarn

© ANP
BAARN - Een bezorger van PostNL heeft in onder meer de wijk Eemdal-Zuid in Baarn poststukken achtergehouden. Het gaat om een uitzendkracht, die vanwege het incident niet meer voor PostNL zal werken.
PostNL kreeg vanuit de twee wijken van de bezorger meerdere klachten. Eén van de klagers is Marco van Weel uit Baarn: "Ik zag onze vaste postbezorger zo'n drie weken geleden een andere medewerker inwerken. Vanaf het moment dat die nieuwe bezorger begon, kwam er geen post meer binnen."

TAS MET POSTSTUKKEN

Van Weel was niet de enige in zijn buurt die post miste. "Ik heb een bericht in onze buurtwhatsappgroep geplaatst en kreeg al snel meerdere reacties van mensen die bijvoorbeeld geboortekaartjes of tv-gidsen niet ontvangen hadden."
PostNL ging naar aanleiding van de klachten met de bezorger in gesprek. "De bezorger gaf aan dat hij de laatste week niet alles heeft bezorgd", zegt een woordvoerder. "Hij heeft een posttas teruggegeven en daar zaten enkele poststukken in."

INMIDDELS BEZORGD

PostNL zegt dat de achtergehouden poststukken inmiddels zijn bezorgd. Bewoners worden deze week door het bedrijf op de hoogte gesteld per brief. "Wij nemen dit heel serieus en hebben besloten deze bezorger zijn werkzaamheden bij PostNL niet kan voortzetten", aldus het bedrijf.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.