RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Jongens redden gevallen motorrijder uit sloot in Woerden

1/3
WOERDEN - Een motorrijder is vanmiddag gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op het Rietveld in Woerden.Twee jongens hebben hem na het ongeluk uit de sloot gered.

De motorrijder vloog rond 17.00 uur om onbekende reden uit de bocht. Hij reed door een hegje, knalde tegen een lantaarnpaal en raakte te water.

Rowin van der Arend en Arthur Langerak zagen het ongeval gebeuren en handelden direct. Ze trokken de man op het droge en schakelden de hulpdiensten in. Omwonenden zorgden voor de eerste hulp en zetten zelfs een paraplu neer om de man te beschermen tegen de zon.

Ambulancepersoneel heeft de zorg overgenomen en de man naar het ziekenhuis overgebracht. Het slachtoffer heeft onder meer beenletsel opgelopen. De motor is door een bergingsbedrijf uit de sloot gehaald.

 De motor is door een bergingsbedrijf uit de sloot gehaald. De motor is door een bergingsbedrijf uit de sloot gehaald. | Foto: 112mediautrecht

 Rowin van der Arend en Arthur Langerak Rowin van der Arend en Arthur Langerak | Foto: 112mediautrechtHeb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -