GTST-ster te zien op Utrechtse Parade

© ANP / RTV Utrecht
UTRECHT - Iedereen kent hem als Jef Alberts uit Goede Tijden Slechte Tijden. Maar acteur Bartho Braat uit Abcoude doet veel meer. Zo is hij de komende tijd te zien op de Parade in Utrecht.
Hij speelt soapacteur Laurens in de voorstelling Wachten op Macbeth. Laurens wil zijn droom gaan waarmaken en Macbeth spelen in een Schouwburg.

GTST

In de voorstelling is toch ook een vleugje GTST te zien. Braat vindt dat helemaal niet erg. Hij heeft zich er inmiddels bij neergelegd dat iedereen hem toch blijft zien als Jef uit GTST.
"Dat is gewoon zo en dat is een gegeven. In de voorstelling komt het ook even terug en dat maakt het ook een beetje ironiserend. Zo wordt heel even de tune van GTST gespeeld en mensen beginnen dan toch te lachen", aldus de acteur uit Abcoude.
De voorstelling is van 3 tot en met 7 augustus te zien in één van de kleinere tenten op het Paradeterrein.
Bartho Braat te zien op Utrechtse Parade

NIEUWE DINGEN

Na de Parade gaat Braat zich storten op de theaterkomedie Een Zomer Zonder Vrouw. Hij doet dat samen met Ernst Daniël Smid. 
Braat: "De eerste ideeën borrelen. Ik heb nu thuis op mijn computer een hele hoop teksten staan en daar gaan we over praten. Eind deze zomer moet de opzet een beetje klaar zijn en dan gaan we daarmee de boer op."
De voorstelling moet in 2019 in de theaters te zien zijn.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.