RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Maakt niet uit wat het is, als het maar gratis: snacktomaatjes in mum van tijd weg

1/2
PROVINCIE UTRECHT - Het uitdelen vanmiljoenen snacktomaatjes heeft vrijdagmiddag niet lang geduurd. Teler Greenco was in een mum van tijd van de eerste ladingonverkoopbaar geworden tomaten af.

In Utrecht deden tientallen mensen zich tegoed aan de 450 kilo snacktomaatjes die daar in kratten stonden uitgestald. Daar stond voor de deuren open gingen al een lange rij. Binnen een half uurtje waren de bakken schoon leeg.

RIMPELTJES EN DEUKJES

De tomatenteler gaf de snoeptomaatjes gratis weg omdat ze door de overmatige zonneschijn en het warme weer lichte rimpeltjes en deukjes kregen. De smaak is nog prima, aldus Greenco in een advertentie op Marktplaats, maar ze zijn onverkoopbaar.

Ookduurzame restaurantketen Instock opende vanmiddag in Amsterdam, Den Haag en Utrecht de deuren om belangstellenden dozen, emmers, kratten en andere verpakkingsmaterialen te laten vullen.


ZES MILJOEN

Wie ook gratis tomaatjes wil kan morgen weer op dezelfde adressen terecht.De verwachting is dat morgenochtend de laatste van de zes miljoen afgedankte snacktomaatjes in een tas ofmond verdwijnt.

Greenco zegt met de weggeefactie een vuist te willen maken tegen voedselverspilling.

Snacktomaatjes Utrecht binnen half uurtje op


RTV Utrecht volgt de droogte en het watertekort op de voet. U vindt alle artikelen op de themapagina Droogte2018.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -