Billy uit Veenendaal is de liefste kat

© Paul van Hooidonk
PROVINCIE UTRECHT/VEENENDAAL - De liefste kat van de provincie Utrecht woont in Veenendaal en hij heet Billy. De kater van Paul van Hooidonk is door de redactie van RTV Utrecht uitgeroepen tot de liefste van onze regio!
Paul was een van de honderden mensen die gehoor gaf aan onze oproep. En we moeten toegeven, het kiezen van een winnaar was ontzettend moeilijk. Want eigenlijk zijn (bijna) alle poezen uit onze provincie lief!
Paul en Billy sprongen eruit vanwege het uitgebreide bericht dat Paul ons stuurde. En daarbij een unieke foto van de kleine Billy, een Main Coon kitten. Daarop zie je de kleine kater in een hor hangen. Billy is bijna vijf maanden en mag nog niet naar buiten, schrijft Paul: "Hij moet nog binnen blijven maar probeert op allerlei manieren de aandacht te krijgen, zoals op de foto."

HET LIEFSTE WOLBOLLETJE

En die aandacht, die heeft hij daarmee ook van ons gekregen. Paul kopt 'm daarna ook nog helemaal in met de reden waarom Billy voor hem echt de allerliefste is.
"Billy heeft een geweldig lief, zachtaardig en aanhankelijk karakter. Hij wil het liefste geknuffeld of gekroeld worden en geeft dan ook heel veel aandacht terug aan degene die dat bij hem doet. 's Morgens vroeg springt hij van een kast in de woonkamer op mijn schouder om dan samen naar de keuken te gaan voor het poezenontbijt met de twee oudere katten. Kortom: het liefste wolbolletje wat er is!"
We organiseerden deze zoektocht naar de liefste kat van de provincie Utrecht omdat het vandaag de Interantionale Dag van de Kat is. Nee, er kwam geen notaris aan te pas en over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd... Heel veel dank voor alle geweldige reacties en foto's, we hebben genoten!

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.