Roofvogel raakt trouwringen kwijt tijdens huwelijk van Tom en Maaike

© ANP (trouwringen) / Martin Falbisoner [CC BY-SA 3_0], Wikimedia (zeearend)
WIJK BIJ DUURSTEDE - De trouwringen die kwijtraken bij een huwelijk: het is waarschijnlijk een van de grootste angsten van elk aanstaand bruidspaar. In Wijk bij Duurstede gebeurde het vanmiddag tijdens het huwelijk van Tom en Maaike. De schuldige: de zeearend die met de ringen moest komen aanvliegen.
Het plan was dat de arend tijdens het huwelijk de ringen zou langsbrengen. Toen de roofvogel echter was gearriveerd, bleken de ringen kwijt.
De gemeente Wijk bij Duurstede dacht het stel te helpen door op twitter te vragen om in de omgeving van Kasteel Duurstede uit te kijken naar de ringen. Dat had echter één nadelig effect: het stel werd daarna van alle kanten door de media benaderd. En dat terwijl ze probeerden hun huwelijksfeest te vieren.
Een ceremoniemeester belde woensdagavond RTV Utrecht op om te laten weten dat Tom en Maaike op deze manier nauwelijks van hun dag kunnen genieten. Het verzoek is dan ook aan de media en andere belangstellenden om het stel zoveel mogelijk met rust te laten.
Mensen die de ringen hebben gevonden, of die de gouden tip hebben, kunnen bellen met RTV Utrecht op 030 - 8500 500 of mailen naar nieuws@rtvutrecht.nl.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.