RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Utrechts stel wint tv-hit 'Ollolai': "Het is heel fijn leven hier"

UTRECHT - Het tv-programma 'Het Italiaanse Dorp: Ollolai' is gewonnen door de Utrechtse modeontwerpers Marije Graafsma en Ovan Abdullah. Het stel wist van alle Nederlandse koppels het best te integreren in een dorpje op SardiniŽ.

De koppels kochten eerder dit jaar allemaal een huis voor 1 euro, met als doel de woning op te knappen. Daarnaast kregen ze de opdracht het dorp Ollolai populairder te maken. De Utrechtse modeontwerpers deden dat onder meer met een modeshow. Ook willen ze een soort bed & breakfast openen.

ONTZETTEND BLIJ
Het stel is verheugd met de overwinning "Wij zijn ontzettend blij, dit is echt de kers op de taart. We hadden hier al zo veel gewonnen voor ons gevoel, was dit echt fantastisch."

Marije Graafsma en Ovan Abdullah zijn van plan om voorlopig in het Italiaanse dorp te blijven. "We gaan nu verder met ons modelabel Amkina. We zijn daarvoor op zoek naar een studio in Ollolai om dingen te maken. We willen verder onze sleep experience klaarmaken voor de winter, zodat we volgend jaar open kunnen."

Iedereen helpt je, de natuur is prachtig, al het eten komt uit de moestuin. Het is heel fijn leven hier!"
Marije Graafsma - deelnemer 'Het Italiaanse dorp: Ollolai'

ONSTPANNEN LEVEN
Het leven in Ollolai is zeer ontspannen. "Ik zou niet weten waar we anders naartoe zouden gaan. Het leven gaat hier zo langzaam, iedereen heeft tijd voor elkaar. We worden hele tijd gevraagd voor de koffie, of voor het eten. Iedereen helpt je, de natuur is prachtig, al het eten komt uit de moestuin. Het is heel fijn leven hier!"

RTL4 deed deze zomer iedere dag verslag van de verrichtingen. Het tv-programma bleek een succes en gaat daarom in september door met wekelijkse afleveringen.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -