RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Hoe was jouw zomer? Win een klimmetje op de Domtoren met de Zomertour!

1/3
PROVINCIE UTRECHT - De zomervakantie isop veel plekken in onze regiovoorbij. In het noorden, zoals in Abcoude en Eemnes duurt die nog tot eind deze week en dan stopt ook ons programma Zomertour. We willen voor de laatste aflevering graag weten wat de hoogtepunten van jouwzomerzijn en wie weet mag je erover vertellen in onze laatste aflevering bovenin de Dom!

Stuur je leukste vakantiefoto in met een goed verhaal. Wat was nou het leukste of opmerkelijkste watje hebt gedaan in onze mooie regio deze zomer? Of heb jejuist voor anderen klaargestaan? De leukste, mooiste of opmerkelijkstehoogtepunten mogen met ons mee naar grote hoogte.

Hoe was jouw zomer?


DOMTOREN
In de Zomertour van aanstaande vrijdag nodigen we de leukste verhalen uit in de Domtoren. Bovenin het hoogste punt van de stad Utrechtwachtje een muzikaal hoogtepunt. Om te winnen kun jereageren op ons Facebookbericht of mailen naar zomertour@rtvutrecht.nl.In de Zomertour hebben we 7 weken lang het gevoel van de zomer opgezocht. Volgende week gaat het programma de laatste week in. We hebben al heel wat meegemaakt. Hieronder een vliegensvlugge compilatie.

Zomertour Compilatie.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -