Aanhoudingen verricht voor diefstal van audio-apparatuur bij voetbalclub Amersfoort

De gestolen cd-spelers allen al waren duizenden euro's per stuk.
De gestolen cd-spelers allen al waren duizenden euro's per stuk. © Audivio, Facebook
AMERSFOORT - De politie heeft meerdere mensen aangehouden voor de diefstal van bijna 30.000 euro aan geluidsapparatuur in Amersfoort. Dat meldt het gedupeerde verhuurbedrijf Audivio op Facebook. De spullen werden vorige week zaterdag gestolen tijdens het Amersfoorts Voetbalkampioenschap bij HVC Amersfoort.
Volgens Audivio zijn er weliswaar aanhoudingen verricht maar zijn de gestolen spullen nog niet terug. Het gaat om een dj-set met onder meer twee cd-spelers van meer dan 2000 euro per stuk, zes subwoofers en een rek versterkers.
De dieven gingen slim te werk. Kort nadat Audivio zaterdag de apparatuur had neergezet bij HVC Amersfoort kwam iemand die zei van het Bunschotense bedrijf te zijn de spullen 'omruilen'. Dit bleek een dief te zijn. De wisseltruc werd pas zondagochtend ontdekt.
Bij het verhuurbedrijf balen ze flink van de hele zaak. Niet alleen lijdt het bedrijf financiële schade, maar ook kost de diefstal veel tijd en energie. Het bedrijf looft dan ook een beloning uit aan degene die kan vertellen waar de gestolen spullen zijn.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.