Drie gewonden bij zwaar ongeluk tussen Bilthoven en Soest, politie zoekt getuigen

© Menno Bausch
DEN DOLDER/BILTHOVEN - Op de provinciale weg tussen Bilthoven en Soest is gisteravond een ernstig auto-ongeluk gebeurd. Drie inzittenden raakten gewond en moesten naar het ziekenhuis. De politie is op zoek naar getuigen, met name degenen die direct eerste hulp boden na het ongeluk.
Iets voor 19.00 uur ging het mis op de Soestdijkerweg, ter hoogte van de afslag Den Dolder. Een deel van de provinciale weg werd afgesloten na het ongeluk.
Er werd een traumahelikopter ingezet. Getuigen van het ongeluk boden ondertussen direct eerste hulp, in afwachting van de hulpdiensten.
Specialisten van het Tactisch Verkeerteam doen onderzoek naar de toedracht van het ongeluk en roepen getuigen op zich te melden. Specifiek roepen ze de getuigen op die de eerste hulp boden. Mogelijk dat zij meer informatie hebben dat van belang kan zijn voor het onderzoek.
Het gaat deze zomer vaker mis op de weg. Vorige week raakte een motorrijder gewond na een aanrijding met een auto ter hoogte van Soest. In juli knalden even verderop twee auto's tegen elkaar.
Hulpverleners aan het werk na de zware crash.
Hulpverleners aan het werk na de zware crash. © Menno Bausch

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.