RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Verdwenen bestuurder van in water geraakte auto blijkt thuis

1/3
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - De hulpdiensten tastten afgelopen nacht in het duister toen een auto aan de Groeneweg in Bunschoten-Spakenburgin het water lag: de bestuurder was nergens te bekennen. Hij bleek zich later thuis al op te warmen.

Iets voor 2.00 uur vannacht werd het voertuig aangetroffen in een sloot. Duikers van de brandweer zochten in een straal rondom het voertuig, maar troffen niemand aan.

Hoe het ongeval precies kon gebeuren, is niet bekend. Een berger heeft het voertuig uit het water gehaald en meegenomen.

 Hoe het ongeval precies kon gebeuren, is niet bekend. Hoe het ongeval precies kon gebeuren, is niet bekend. | Foto: AS Media

VINKEVEEN

Een soortgelijk incident vond een paar uur later plaats in Vinkeveen. Rond 5.00 uur rukten de hulpdiensten uit voor een auto te water op het Waverveensepad.

De bestuurder is vermoedelijk in een scherpe bocht rechtdoor gereden en belandde daarna net boven de sloot. In eerste instantie was er niemand bij het voertuig, maar even later kwam de bestuurder aan lopen. Na een blaastest bleek er teveel gedronken te zijn en werd ze overgebracht naar het politiebureau.

 Twee incidenten met dezelfde strekking in de regio. Twee incidenten met dezelfde strekking in de regio. | Foto: Petershotnews


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht