Zomertour gaat turnen in Zijderveld: Feestweek is in volle gang

In deze tent wordt de Feestweek gevierd.
In deze tent wordt de Feestweek gevierd. © Jan-Reint Vink
ZIJDERVELD - Zijderveld staat tien dagen lang op z'n kop tijdens de Feestweek in het dorp. Eens in de vijf jaar organiseert de Oranjevereniging allerlei activiteiten in een grote tent in het dorp. Dit jaar een extra feestje: want de Oranjevereniging bestaat ook nog eens zeventig jaar.
De kersverse voorzitter Jan-Reint Vink stapte in een jubilerend feestje. Donderdag begon de week met de traditionele lawaaioptocht. Aanstaande zaterdag wordt die afgesloten met de jaarmarkt en een slotfeest. De festiviteiten zijn vaak in de grote tent. Dit weekend stond Mooi Wark daar nog op te treden:
Presentator Marco Geijtenbeek krijgt in de Zomertour een voorproefje van het programma van de maandag. Turnsters van Sport Verenigt Zijderveld doen een uitvoering. De Zomertour is te zien vanaf 17.10 uur op RTV Utrecht en wordt ieder uur herhaald.
Zomertour in Zijderveld.
Afgelopen vrijdag kwam de Zomertour vanuit Houten. Daar werd de schoolvakantie afgesloten met een braderie. Die uitzending is hier te zien.

HELP!

Dit is de laatste week van de Zomertour. Voor de laatste uitzending hebben we uw hulp nodig. We horen namelijk graag hoe uw zomer was. En wie weet mag u met ons de Domtoren in Utrecht op. Meer informatie vindt u hier.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.