RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Brugstraat-soap in Breukelen gaat verder: verkeerspaaltjes gestolen

1/2
BREUKELEN - Op de Brugstraat in Breukelen zijn afgelopen weekend twee verkeers-stremmende paaltjes uit de grond gehaald. Wie daarvoor verantwoordelijk is, is niet duidelijk. De paaltjes werden onlangs neergezet. Er is al lange tijd veel te doen om de verkeerssituatie in de straat.

De gemeente gaat aangifte doen bij de politie. "Ik vind het volstrekt onacceptabel dat mensen aan andermans spullen zitten, die ook nog eens uit gemeenschapsgeld worden betaald", zegt wethouder Jeroen Willem Klomps. "De politie bestudeert momenteel de camerabeelden."

DISCUSSIE OVER VERKEER
De smalle Brugstraat in het centrum van Breukelen is al lang onderwerp van discussie. Omdat er veel (te) grote voertuigen door de straat reden, plaatste de gemeente onlangs betonblokken.

Maar die leidden juist tot extra irritaties bij weggebruikers. Toen onlangs een boer met zijn grote wagen door de straat reed, kreeg hij ruzie met iemand. De politie moest zelfs langskomen om de boel te sussen.

Inmiddels hebben de betonblokken plaatsgemaakt voor paaltjes. Die worden morgen weer teruggezet door de gemeente. Ze blijven in ieder geval tot begin oktober staan. Daarna zal met buurtbewoners over de paaltjes worden gediscussieerd.

Of de diefstal van de paaltjes iets te maken heeft met de verkeersdiscussies is niet bekend. En exemplaar is inmiddels teruggevonden: die lag op de bodem van het water even verderop.

 En van de paaltjes ligt nu op de bodem van een slootje langs de Brugstraat. En van de paaltjes ligt nu op de bodem van een slootje langs de Brugstraat. | Foto: RTV Utrecht


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -