RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Aanhouding na ernstig ongeluk Utrechtse Kaatstraat

UTRECHT - De auto die vannachtábetrokken was bij een ernstige aanrijding met een fietsster in Utrecht is door de politie enkele straten verderop teruggevonden. De eigenaar is aangehouden.

De fietsster werd vannachtárond 03.40 uur een aangereden op de Kaatstraat, ter hoogte van de Zeedijk. De bestuurder van de auto reed na het ongeluk door in de richting van de Oudenoord. De 23-jarigeávrouw bleef ernstig gewond achter. Ze is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht.

FORD KA

De politie sprak na het ongeluk meerdere getuigen. Daarbij werd een Ford Ka genoemd als mogelijk betrokken auto. Agenten troffen even later een paar straten verderop,áin de Engelen van Pijlsweertstraat, een zwaar beschadigde zilvergrijze Ford Ka aan.

Het is volgens de politie de auto die bij het ongeluk betrokken was. Mogelijk heeft de bestuurder de auto daar achtergelaten vanwege de schade.

De politie heeft degene aangehouden op wiens naam de auto staat. Het is niet bekend of deze persoon ook de auto bestuurde op het moment van het ongeluk. Onderzoek moet dat duidelijk maken. Ook wordt onderzocht of deze persoon verdovende middelen en/of alcohol had gebruikt.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -