RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Peuter overleden na val van flat in Utrecht

1/4
UTRECHT - De 2-jarige jongen die vanmiddag van de vierde verdieping viel van een flat aande Gasperilaan in Utrechtis overleden.

De hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter,waren kort na de val van de peuter massaal ter plaatse in de wijk Kanaleneiland. Het slachtoffer werd onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis gebracht. Daar bezweek hij enkele uren later aan zijn verwondingen, meldt de politie.


GEEN MISDRIJF
De politie gaat ervan uit dat de val van de jongeneen ongeluk is, er zijn geen aanwijzingen voor een misdrijf. "Alles wijst er op dit moment opdat het een ongeval is", zegt politiewoordvoerder Martin de Wit. "Voor omstanders en getuigen van het ongeluk is slachtofferhulp beschikbaar."

Peuter aan verwondingen overleden na val De politie onderzoekt het incident. De politie onderzoekt het incident. | Foto: Michiel van Beers

 Dit was de tweede keer op zondag dat de traumaheli in deze wijk landde. Eerder gebeurde dat voor een onwelwording. Dit was de tweede keer op zondag dat de traumaheli in deze wijk landde. Eerder gebeurde dat voor een onwelwording. | Foto: Michiel van Beers


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -