Apple-verkoper Amac krijgt megawinkel in The Wall

© Koolhoven & Partners
UTRECHT - Winkel- en belevingscentrum The Wall vult zich opnieuw met een megastore. Amac, de grootste Apple-verkoper van Nederland, krijgt eind dit jaar een vestiging van 6200 vierkante meter in de rode blikvanger langs de A2 bij Utrecht.
Het nieuwe filiaal beslaat tien procent van het 62.000 vierkante meter tellende winkelcentrum. Amac is in één klap de grootste huurder van The Wall. "Een absolute trekker, niet alleen voor de regio, maar voor heel Nederland", verwacht Barbara Ploeger van eigenaar Propertize.
The Wall kampt sinds de opening in 2008 met leegstand. Inmiddels lijkt de aantrekkingskracht van het pand wat toe te nemen. Met de komst van Amac is dit jaar ruim 18.000 vierkante meter verhuurd. Eerder openden speelparadijs Play-In en rollerdisco Rocking Rollerz de deuren in The Wall. Vorige week werd de komst van een enorme Decathlon aangekondigd.
In The Wall komen ook alle landelijke faciliteiten voor ondersteuning, logistiek en reparatie van Amac, dat inmiddels 47 filialen heeft in Nederland.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.