Indrukwekkende zegereeks Kampong in hoofdklasse ten einde

© Fotostudio Red Green Blue
UTRECHT - Kampong heeft vrijdag in de hoofdklasse met 2-1 verloren van Bloemendaal. Door de nederlaag is de zegereeks van 30 wedstrijden verbroken.
De laatste keer dat Kampong in de reguliere competitie van de hoofdklasse verloor was op 19 maart 2017. Uitgerekend Bloemendaal is ook bezig aan een zegereeks. Zij wisten, na de winst op Kampong, 27 wedstrijden op rij te winnen.
Kampong - Bloemendaal
Kampong - Bloemendaal © Fotostudio Red Green Blue
Al na vier minuten keek Kampong tegen een achterstand aan. Vier minuten na de rust wist Bloemendaal ook de 2-0 te maken. Silas Lageman deed namens Kampong nog een duit in het zakje, maar dat de zegereeks werd verbroken kon niet meer worden voorkomen.
Kampong staat in de hoofdklasse op dit moment derde. Zondag komt het in actie tegen Oranje-Rood.