Kort: man opgepakt na mishandelen vriendin

REGIO - Een 33-jarige man uit Veenendaal is in Ede aangehouden voor het mishandelen van zijn vriendin (25). Het stel had ruzie gekregen in de woning van de vrouw, waarna de man haar sloeg en bekogelde met spullen.De vrouw belde hierop de politie.
* In Breukelen zijn twee groepen jongens met elkaar op de vuist gegaan op de Silversteyn. Toen de politie ter plaatse kwam, rende iedereen weg. Volgens een getuige werd er met knuppels en stokken geslagen. Er zijn geen arresties verricht.
* Amersfoort krijgt voorlopig geen extra treinstation. De PvdA drong aan op een station op de Valleilijn bij de wijk Liendert. Maar volgens het college past dit niet in de plannen.
* In Soest is een inwoner aangehouden voor mishandeling. De 20-jarige man zou bij een horecazaak een 28-jarige plaatsgenoot in het gezicht hebben geslagen.De politie trof de agressieveling op straat aan en heeft hem meegenomen naar het bureau.
* Op de Zuilense Ring in Maarssen heeft een automobilist zijn rijbewijs moeten inleveren.Uit een blaastest bleek dat de 27-jarige man drie keer de toegestane hoeveelheid op had.
* D66 in Leusden wil opheldering over de rigoreuze bomenkap in de gemeente.Volgens de partij zijn de afgelopen weken tientallen grote gezonde bomen gekapt in de woonwijken.Ook veel Leusdenaren hebben daarover geklaagd

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.