Laatste lege winkelpanden in Leidsche Rijn Centrum worden gevuld

© Leidsche Rijn Centrum
UTRECHT - Er zijn drie nieuwe namen bekend van winkels die binnenkort de deuren openen in Leidsche Rijn Centrum: interieurwinkel CASA, hobbywinkel Pipoos en fastfoodketen Wok To Go. Zij vestigen zich in de nog laatste beschikbare winkelmeters in het tweede stadscentrum van Utrecht.
Hobbywinkel Pipoos komt aan het Brusselplein, terwijl CASA en Wok To Go zich vestigen aan de Parijsboulevard. Met de komst van de winkels "bieden wij het complete spectrum van een binnenstad", aldus het Leidsche Rijn Centrum.

BOUWPUT

Tijdens de opening van het centrum in mei van dit jaar kwamen er nog kritische geluiden uit de buurt. Veel voorzieningen zouden niet nog niet af zijn, het centrum was "een grote bouwput" en de helft van de winkels had zijn deuren nog niet geopend. Inmiddels, vier maanden later, worden nu dan toch de laatste winkelpanden opgevuld.
In een relatief kort tijdsbestek heeft het winkelcentrum al het een en ander te verduren gehad. Zo'n twaalf uur na de opening werd er al een ramkraak gepleegd. Twee weken later was het opnieuw raak; weer werd dezelfde Ici Paris XL beroofd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.